Instruktioner

Instruktionsavsnittet hjälper dig genom alla steg som behövs för att använda systemet effektivt. Att veta vad din Parkinson Smartwatch kan göra och förstå hur du använder den kan verkligen hjälpa dig. Ta dig tid att läsa informationen i varje avsnitt genom att klicka på de olika rubrikerna.

Smartwatch Parkinson är inte tillgänglig ännu. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig informerad.

För att registrera dig går du till vår butik (ikonen finns högst upp till höger på hemsidan, ta en titt).

Du hittar mer information om förfarandet här: Account 2d

Parkinson Smartwatch är inte tillgänglig ännu. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig informerad.

Om du registrerar dig skickar vi en klocka till dig så snart som möjligt. Använd gärna KONTAKT om något problem uppstår.

För att logga in går du till hemsidan och klickar på inloggningsknappen i navigeringsfältet. Ange ditt användarnamn och lösenord.

För att ansluta din klocka går du till din personliga webbsida och klickar på Mer i avsnittet Klockan. Där hittar du fler instruktioner.

Gå till Parkinson Smartwatch-webbplatsen och logga in på din personliga, privata webbsida. Under avsnittet MEDICINERING hittar du information om hur du ställer in medicinpåminnelser.

Hur du använder Parkinson Smartwatch

För att få ett intryck kan du ta en titt på att förbättra