Dit gedeelte INSTRUCTIES helpt u bij alle stappen die nodig zijn om het systeem effectief te gebruiken.

Het kan u veel opleveren als u even de tijd neemt om ze allemaal te bekijken, door op elke balk te klikken.

Registratie

Het is op dit moment nog niet mogelijk om te registreren. Meld u svp aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Om u te registreren, gaat u naar onze winkel (het pictogram staat binnenkort rechtsboven op de startpagina).

Hier vindt u meer informatie over de procedure:

account

Verkrijg een horloge

Het is op dit moment nog niet mogelijk een horloge te verkrijgen. Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte blijven.

Als u zich registreert, sturen wij u zo snel mogelijk een horloge. Gebruik alstublieft CONTACT als er een probleem optreedt.

Login

Het is op dit moment nog niet mogelijk in te loggen. Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte blijven.

Om in te loggen gaat u naar de startpagina, klik op  login

Voer dan uw gebruikersnaam en wachtwoord in.

Koppel uw horloge

Als u uw horloge wilt verbinden, gaat u naar de portal en klikt u op Meer in de sectie HORLOGE. U vindt daar meer instructies.

Stel medicatieherinneringen in

Ga naar uw portal (login). Bij het gedeelte MEDICATIE vindt u gedetailleerde hulp bij het instellen van medicatieherinneringen.

Gebruik het horloge

Uitleg hoe u het horloge gebruikt vindt u hier.

Bekijk de kaarten

De door u op het horloge geregistreerde gegevens worden gepresenteerd in kaarten. Die vindt u in uw portal. Daar is ook uitgebreide hulp te vinden met instructies.

Om een beeld te krijgen van de mogelijkheden is de sectie VERBETER handig.

Breng uw arts op de hoogte

Uw arts op de hoogte te brengen van uw toestand is (naast de medicatieherinneringen)  de belangrijkste manier om te verbeteren met Parkinson smartwatch. Lees hier meer.