Dit gedeelte INSTRUCTIES helpt u bij de eerste stappen die nodig zijn om het systeem effectief te gebruiken. Meer 'help' is beschikbaar in de portal.

Registratie

Het is op dit moment nog niet mogelijk om te registreren. Meld u svp aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Om u te registreren, gaat u naar onze winkel (het pictogram staat binnenkort rechtsboven op de startpagina).

Hier vindt u meer informatie over de procedure:

account

Verkrijg een horloge

Het is op dit moment nog niet mogelijk een horloge te verkrijgen. Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte blijven.

Login

Het is op dit moment nog niet mogelijk in te loggen. Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte blijven.

Om in te loggen gaat u naar de startpagina, klik op  login

Voer dan uw gebruikersnaam en wachtwoord in.

Gebruik het horloge

Uitleg hoe u het horloge gebruikt vindt u hier.

Bekijk de kaarten

De u op het horloge geregistreerde gegevens worden gepresenteerd in kaarten. Die vindt u in de portal van uw patiënt. Daar is ook uitgebreide hulp te vinden met instructies.

Om een beeld te krijgen van de mogelijkheden is de sectie VERBETER handig, en de sectie MANAGE

Als arts krijgt u na inloggen een lijst met uw patiënten die Parkinson smartwatch gebruiken.

Klik op de naam van een patiënt op zijn of haar portal te openen. In die individuele portal vindt u alle registraties en de mogelijkheid om medicatiereminders in te stellen. Alle secties in de portal bevatten iconen in de rechter bovenhoek die u naar specifieke help over dat onderwerp  brengen.

Om een patient toe te voegen aan uw lijst volgt u de procedure zoals beschreven bij TEAM.